Over Local IT Heroes

Local IT Heroes is een initiatief van meerdere Nederlandse IT-bedrijven, die de krachten hebben gebundeld om jou als klant beter te bedienen. Dankzij landelijke dekking zijn onze superhelden altijd dicht in de buurt en tegelijkertijd kun je rekenen op de flexibiliteit, snelheid en persoonlijke betrokkenheid van een lokale dienstverlener.

Grootse daden, kleine vergoeding

Kleine IT-bedrijven zijn wendbaar en concurrerend, maar grote IT-bedrijven herbergen veel kennis en specialismen. Bij Local IT Heroes verenigen we het beste van beide werelden. Onze lokale heldenbedrijven schakelen snel en maken geen onnodige kosten, terwijl landelijke samenwerking je verzekert van een groot netwerk van IT-specialisten die elk vraagstuk kunnen oplossen.

Redding bij IT-problemen

Zolang alles het doet, neem je IT voor lief. Maar werkt er iets niet? Dan is er snel een heldendaad nodig om je bedrijf te redden uit een benarde situatie. De superhelden van Local IT Heroes staan 24/7 klaar en zijn hierdoor beschikbaar wanneer jij dit het meest nodig hebt. Wij rusten niet totdat alles voor je is geregeld en vertrekken nooit zonder oplossing of workaround.

Hoe werkt het?

Alle bij Local IT Heroes aangesloten bedrijven hebben de volledige regie over hun eigen bedrijf, maar bezitten samen met andere heldenbedrijven een deel van Local IT Heroes. Ze voeren het powered by Local IT Heroes-logo naast hun eigen bedrijfslogo en combineren zo alle voordelen van een grote landelijke onderneming met die van een klein lokaal bedrijf.

Over ons

Onze helden

 
 

Wat zeggen onze partnerbedrijven:

Alexander Versluis
“Ik heb op veel gebieden in IT gewerkt en ben nu een wandelende encyclopedie. Er zitten veel voordelen in samenwerking en door de krachten te bundelen zoals binnen Local IT Heroes kunnen we veel meer bereiken voor de klant en veel sneller ook.”
Alexander Versluis
Eigenaar Tagnet
Jeroen Kemker
“Wij komen met een glimlach en gaan pas weg als ook de klant diezelfde glimlach heeft. Alle partnerbedrijven binnen Local IT Heroes delen deze waarde, waardoor participeren in dit collectief voor mij voelt als thuiskomen."
Jeroen Kemker
CEO Kemker ICT Group
Boudewijn Vervoort
“Ik heb jaren als ondernemer in de IT gewerkt en heb daardoor heel veel kennis opgedaan van zowel techniek als ondernemen. Binnen Local IT Heroes kom ik ervaren vakgenoten tegen die hun kennis willen delen en elkaar echt willen helpen"
Boudewijn Vervoort
Directeur FFWD-IT